Monday 12 January 2009

Богатство

Аз съм много богата! Толкова богата, че дори не може да си представите. Богатството ми се състои в тонове обич, уважение, щастие, здраве и т.н. Нали разбирате, че няма как да изброя цялото си богатсво по простата причина, че съм извънредно богата?! Никога през живота си не съм била бедна и когато усещах, че богатството ми намалява, на помощ ми идваха едни добри приятели - МЕЧТИТЕ и наистина ми помагаха. Те ме държаха на крак, те ми даваха кураж.

С тях се научих да летя и то не къде да е, а сред розови облачета и винаги беше пролет в душата ми. И когато те ме възстановяваха слизах на земята, за да си почина и да дам цялата си любов на хората около мен. Подправях тази любов и с уважение, но никога не съм слагала дори и един грам омраза. Това им хареса на всички и те "поглъщаха" на големи парчета от това сладко, наречено Любов, подправено с уважение.

Ех, имаше и такива, които не го харесваха, но аз на тях не им обръщам внимание, макар понякога да успяват да ми "счупят" крилата. Онези крила, с които летя, за да достигна до повече хора и да ги "заразя" с усмивката си и с голямата любов, която едвам-едвам се побира в моето сърце. И да знаете, че се получава - успявам да "заразя" хората около мен и тогава се чувствам щастлива, много щастлива!

За всичко това ми помагаше и едно друго другарче - Здравето, моето ескимоско Здраве. Без него не бих могла да съм това, което съм сега и му благодаря с цялото си сърце за това, че винаги беше до мен!

Животът е хубав! А хората понякога не са чак толкова лоши, колкото изглеждат - просто трябва да знаеш как да ги "покориш". Понякога имаш чувството,че изкачваш Еверест, но с търпение и желание сме в състояние да променим нещата около нас! Не е чак толкова трудно - опитайте! Подправете живота си с повече обич! Наистина си струва!

1 коментара:

admin said...

Strahotna si! :) Angel4e!